skip navigation

Tuinadviesdag 10 juni

Kom ook tuinideeën en inspiratie opdoen tijdens onze Tuinadviesdag! U bent op zaterdag 10 juni tussen 10 en 16 uur van harte welkom in onze overdekte showtuin. Ook op andere tijden bent u overigens welkom, maar dan wel graag op afspraak.

Kom ideeën opdoen in onze showtuin 

Maak kennis met diverse soorten bestrating, tuinmuurtjes, waterpartijen, schuttingen, verhoogde plantvakken van gepoedercoate staal en moderne pergola's.

Maak gratis gebruik van onze schetsservice (op afspraak)

Echt tuingeluk beleef je met een doordacht tuinplan maar waar begin je... Tijdens de Tuinadviesdag bieden wij de mogelijkheid om 3 kwartier te gaan brainstormen. Als u een plattegrond op schaal voorzien van een noordpijl en situatiefoto's meeneemt, kunnen we in een eenvoudige tuinschets de mogelijkheden laten zien van uw tuin. Maak hiervoor vooraf wel een afspraak, want de plekken zijn beperkt (info@rijneveld.nl of 0313-427288).

Stel al uw tuinvragen

Als u wilt weten hoe en wanneer de Lavendel moet worden gesnoeid, of hoe een sproeisysteem werkt, kunt u tijdens de Tuinadviesdag bij onze specialisten terecht.

Informeer naar onze bemestingspakketten op maat 

Om een gazon of beplanting in optimale conditie te houden of brengen werken wij met verschillende bemestingsproducten. U kunt bij ons een bemestingspakket op maat bestellen. Dan heeft u voor het gehele jaar de juiste hoeveelheid bemesting klaar staan. 

 

Informeer naar de 4 voorwaarden voor Tuingeluk. Kom langs en laat je inspireren!