skip navigation

Tuinontwerp

Een tuin waar u gelukkig van wordt begint met een creatief, doordacht en praktisch tuinontwerp. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Alles is erop gericht dat u de tuin krijgt die helemaal bij u past. Het begint allemaal met uw wensen en ideeën, het wordt immers uw tuin. U kunt dan ook een ontwerp uitwerking kiezen zoals u deze het fijnste vindt.

Wij bieden u verschillende opties aan voor het ontwerpproces, zodat het ook voor een beperkter budget mogelijk wordt een ontwerp te laten maken. Er is tevens de mogelijkheid om een ontwerp in 3D uit te werken waardoor u de tuin al voor u kunt zien.

Creatieve aanpak | Onze ontwerpen staan bekent om hun sterke, schone, architectonische lijnen met een weelderige beplanting als invulling. De gekozen tuinstijl, de omgeving en de levensstijl van de gebruikers worden samen gebracht. 

De tuin laten spreken | Een goed ontworpen tuin combineert allerlei doordachte contrasten. Rechte lijnen met grillige vormen. Licht en ruimte met schaduw en privacy. Gladde materialen met ruwe texturen. Duidelijke sterke structuren met een creatieve invulling. De spanning tussen een strak geraamte en een ‘rijkelijke’ beplanting creëert een bijzondere, sfeervolle uitstraling.

Verbeelding en vakmanschap | Een tuin is geen statisch gegeven dat eens per jaar een hoogtepunt bereikt. Het is een ruimte die in alle seizoenen wat moois te bieden heeft. Een plek waar de gebruiker zich op zijn gemak voelt en waar zintuigen worden geprikkeld.

Tuingeluk | De tuingelukvoorwaarden die wij samen met De Tuinen van Appeltern hebben opgesteld staan in onze tuinontwerpen centraal.

Levende tuin Een levende tuin geeft meer plezier en is beter voor onze leefomgeving. Groen geeft inspiratie, plezier en ontspanning. Groen is goed voor je gezondheid en het milieu.  Samen met onze brachevereniging zetten wij ons in voor meer levende tuinen.