skip navigation

Algemene voorwaarden en branchevereniging VHG

Wij zijn lid van de VHG vakgroep hoveniers. VHG is een branchevereniging die de belangen behartigt van haar leden. VHG ondersteunt haar lidbedrijven in haar bedrijfsvoering en het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

VHG is een branchevereniging die de belangen behartigt van haar leden. VHG ondersteunt haar lidbedrijven in hun bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving. De VHG Vakgroep Hoveniers maakt zich sterk voor goed groen onderwijs, promotie van het vak en het vakmanschap en vooral voor meer aandacht voor groen en de maatschappelijke en economische waarde ervan. 

Wij werken in uw en ons belang met algemene voorwaarden, naast een prachtig en goed eindproduct willen we dit ook volgens vooraf afgesproken regels uitvoeren. Dit geeft duidelijkheid en voorkomt verrassingen achteraf. Ook kunt u hierdoor in geval van een geschil terecht bij de Stichting Garantiefonds Groen. Dit biedt u meer zekerheid!  

Lees HIER onze algemene voorwaarden voor consumenten

Lees HIER onze algemene Business to business voorwaarden

Graag willen we u ook wijzen op een leuke website met informatie over ons mooie vak: http://www.historie-hovenier.nl. Of bezoek de Facebookpagina van de VHG: www.facebook.com/langlevendetuin