skip navigation

Tuinonderhoud

Een mooie tuin, daar kan je van genieten. Ze vergt alleen wel onderhoud. Het is jammer als onkruid de overhand krijgt en zich steeds verder verspreid en de aangeplante beplanting wegdrukt. Ook is het jammer als heesters en bomen niet op de juiste manier gesnoeid worden. Dat kan met een beetje vakkundige hulp heel anders!

Onze onderhoudsmedewerkers komen dagelijks bij bedrijven, instellingen en particulieren. Een goed onderhouden tuin is immers een visitekaartje voor uw bedrijf en geeft meerwaarde aan uw woning. Wij kunnen u een passend onderhoudspakket aanbieden tegen een scherpe prijs. Het onderhoudspakket wordt geheel aan uw wensen aangepast.

Als u een tuin hebt, wilt u daarvan genieten, of het nu bij uw bedrijf of bij uw huis is. De tuin is eigenlijk een in cultuur gebracht stukje natuur. Het blijft altijd weer een ‘strijd’ om de natuur niet de overhand te geven. We hanteren toch liever ‘het recht van de mooiste’ dan ‘het recht van de sterkste’ in de tuin.

Meer weten over onderhoud? Check de pagina's hieronder of maak direct een afspraak en ervaar het gemak van een vakkundig hovenier!