skip navigation

Digitaal Tuinontwerp 3D Compleet

Het is natuurlijk erg handig en leuk om al in de ontwerpfase door de tuin te kunnen lopen. Op die manier zijn alle verhoudingen in de tuin al goed zichtbaar en kunt u de tuin al voor u zien. Ook kunnen we laten zien hoe het uitzicht door het raam of andere kijkhoeken gaat worden. 

De werkwijze van een 3D ontwerp is hetzelfde als bij 2D: 

Om tot een goed ontwerp te komen komen wij eerst bij u op locatie. Hier ervaren we de sfeer van uw huis en omgeving en horen we in een gesprek graag uw wensen met betrekking tot uw nieuwe tuin. Het is prettig als u van te voren al foto's of artikelen heeft geselecteerd en dit als een moodbord kan meegeven. Als u nog inspiratie wil opdoen van te voren kunnen wij u een bezoek aan De Tuinen van Appeltern aanraden.  

Een compleet 3D tuinontwerp bestaat uit: Intake gesprek bij u in de tuin, een inmeet afspraak waarbij wij alle maten opnemen, een doordacht tuinontwerp met een presentatie in onze showroom, een uitgeplotte tekening op schaal en een digitale PDF versie in uw mail.

Indien gewenst bieden wij u vrijblijvend bij de presentatie direct een ruim omschreven offerte voor de levering van de materialen en de aanleg zodat u weet waar u aan toe bent. 

Gerelateerde projecten

Meer projecten