skip navigation

Schuttingen

De erfgrens van de tuin kan je op verschillende manieren vormgeven, punt van aandacht is dat je de erfgrens deelt met je buren en dus ook met hen moet overleggen hierover. Er is veel prijs en kwaliteitsverschil bij de diverse mogelijkheden op de erfgrens.

Door onze eigen productie van pergola’s, schuttingen, poorten en dergelijke is maatwerk geen enkel probleem. Hierdoor zijn er vele variaties mogelijk. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen die geen nabehandeling of onderhoud vergen.

Onze schuttingen zijn duurzaam en mooi afgewerkt. Ze zijn voorzien van geïmpregneerde planken van eerste kwaliteit Noord Europees vurenhout met Komo-keur. Dit hout is zeer duurzaam doordat de bomen in Noord Europa langzaam groeien. De planken zijn geschaafd (1,9 x 14,5 cm) met ronde hoekjes. We maken gebruik van de beste bevestigingsmaterialen  (RVS schroeven, deze geven geen roestvlekken op het hout). De palen zijn van bankirai hardhout. Kortom, een schutting die tientallen jaren de tuin siert!

Maar natuurlijk is er meer mogelijk... Hardhoutenschermen, wilgentenen of zelfs grindschuttingen. Maar denk ook eens aan een mooie groene haag, of begroeide gaaspanelen. Neem contact op en we denken graag met je mee!

Gerelateerde projecten

Meer projecten