skip navigation

Winteractie met interessante tuin aanbiedingen!

Groene voornemens? Wij helpen u graag! Nu met de 'winterhovenier'!

De wintertijd is prima geschikt om aan de slag te gaan met het renoveren van uw tuin. Het scheuren van vaste planten, verpoten van heesters gaat nu erg goed doordat de planten in rust zijn. Ook is het een geschikte tijd om u voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Om plannen uit te werken en na te denken over het bereiken van nog meer tuingeluk! Wij willen u hiermee graag van dienst zijn en daarom bieden wij in de winter (t/m 20 maart 2019) een aantal mooie acties aan!

- Korting op uurtarief

Wij bieden particulieren die in de winter een hovenier of stratenmaker inhuren 10% korting op ons uurtarief. Deze aanbieding geldt alleen op werkzaamheden die op regiebasis (verrekenbare uren) worden uitgevoerd. 

- Gratis tuinadvies op locatie

Wij komen graag bij u in de tuin om te kijken naar de (on)mogelijkheden en de uitdagingen van uw tuin. Een vrijblijvende en goed omschreven offerte kan worden uitgebracht waardoor u vooraf weet wat de mogelijke investering is en achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij u tips geven waardoor de tuin onderhoudsvriendelijker kan worden gemaakt. 

- Korting op tuinontwerp en beplantingsplan

Een goed doordacht tuinontwerp en/of beplantingsplan staat aan de basis van tuingeluk. Wij geven in de winter 25% korting op een 2D tuinontwerp en/of beplantingsplan. Indien wij het ontwerp ook mogen uitvoeren, worden de ontwerpkosten volledig gecrediteerd op de offerteprijs en is het ontwerp dus kosteloos! 

- Gratis schetsservice

U kunt ook gratis gebruik maken van onze schetsservice. Aan de hand van uw wensen wordt er op ons kantoor in maximaal een uur een schets voor u gemaakt. Neem hiervoor voldoende informatie mee zoals diverse foto's, een plattegrond van uw tuin met daarop de erfafscheiding en de woning op schaal met noordpijl. Orienteër u alvast door bijvoorbeeld plaatjes uit een magazine te knippen of van internet te halen en laat u inspireren. 

Laat u dus vrijblijvend informeren of maak gebruik van onze acties

zodat u het komende tuinseizoen kan genieten van een b(l)oeiende tuin!