skip navigation

Boomverzorging

Ook voor de verzorging van bomen bent u bij ons aan het goede adres. Van aanplanten en rooien tot snoeien en verwijderen van bomen.

We hebben jarenlange ervaring en kennis van de boomsoorten, de groeiwijze, snoeimethoden, ziekten en aantastingen. Veiligheid voor de omstanders en onze medewerkers zijn hierbij belangrijk. Zo zorgvuldig als we snoeien, zo zorgvuldig ruimen we al het snoei- en zaagafval op. 

Wilt u een boom verwijderen? Verkeert een boom in slechte conditie óf moet deze plaats maken voor iets anders? Wij kunnen de boom snel en zorgvuldig verwijderen. We zijn specialisten in het kappen van bomen op elke locatie. Staat de boom die u wilt rooien in een dicht bebouwde omgeving, misschien zelfs met veel verkeer? Dan breken we de boom klimmend af: tak voor tak. Een speciaal afvangsysteem voorkomt schade aan de omgeving. Als er ruimte is voor een hoogwerker, gebruiken we deze om de boom af te breken. Even behoedzaam als wanneer we klimmen, maar sneller en gemakkelijker. 

Is er alle ruimte rond de boom om deze te laten vallen? Dan vellen we de boom vanaf de grond, waarna we het hout en de takken afvoeren. Bij het verwijderen van bomen op moeilijk bereikbare locaties kunnen we ook gebruik maken van een telescoopkraan. Voorwaarde hierbij is dat we vanaf een voor de telescoopkraan geschikte opstelplaats de boom kunnen verwijderen. Dit kan voor u als klant een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. 

Wij komen graag ter plaatse kijken om tot de beste oplossing te komen!