skip navigation

Particulier onderhoud

Er is iets op deze wereld wat niet door mensenhanden te maken is, iets wat we niet volledig kunnen beheersen: de natuur. Zij wordt in onze samenleving erg beperkt in haar doen en laten. Maar daar waar ze mag, groeit en bloeit ze in vol ornaat!

Als u een tuin hebt, wilt u daarvan genieten. Onze onderhoudsmedewerkers komen dagelijks in diverse tuinen en onderhouden deze met zorg en geheel volgens de wensen van de gebruikers. Een goed onderhouden tuin geeft meerwaarde aan uw woning.

gebr. Rijneveld kan u een passend onderhoudspakket aanbieden tegen een scherpe prijs. Het onderhoudspakket wordt geheel aan uw wensen aangepast. U kunt het onderhoud ook gedeeltelijk uitbesteden. Zoals het jaarlijks snoeien van uw haag, een voor- of najaarsbeurt, het winter klaar maken van uw tuin en het maaien van het gazon. Of u kiest voor een compleet onderhoudspakket. Dit pakket bestaat meestal uit een voor- en najaarsbeurt, zes tussenbeurten, bemesting en chemische onkruidbestrijding.

Wij garanderen u goede kwaliteit en een vakkundig eindresultaat! Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvende offerte.